Translate

Saturday, March 3, 2012

Здравейте,
Честита Баба Марта и Честит Трети Март,
Не е лесно да си българин в  последните десет години. Знам, знам че сега ще наскачат всички за които ние българите в чужбина сме избрали лесното и т.н.и т.н. АМА не е точно така .....истината е че досега не съм чул нито един българин който е живял на вън да говори толкова запалено за това колко е лесно в чужбина .....обаче съм слушъл стотици историии от хора дето никога не са били в чужбина .....толкоз.
   Така, по темата, аз съм българин от Ботевград горд съм с родителите ми, с произхода ми , с историята ни и всички тия работи......обаче ме е срам от това в което ни превърнаха за 15 години ......безлични глупаци, единаци, безразлични еогисти ......няма ги основните принципи с които сме расли ......не помагаме.не споделяме.завиждаме.злобни сме.сметкаджии сме.жалки сме.
Ние не помагаме, ние се оплакваме.....не даваме защото искаме да получаваме, чустваме се зле защото се сравняваме с някой .......!!!!!не знаем кой сме!(вижте сърбите бе хора!)

Та така скъпи приятели и роднини аз винаги ще вдигам високо българския флаг.....ама ми се иска да представлавям друг тип мислене, Не мрънкачИ, и хора дето си имат оправдание за това че нещата не стават.....ВСЕ ПАК СМЕ една от най старите държави в Европа и най вече майка ТИ ти е показала кое е добро и кое е лошо, имаш ценносна система, действай напред и положително, обичай това което имаш!!!!

Слава Богу през целия ми живот съм бил заобиколен от невероятни хора.....благодаря ви!

1 comment:

  1. Brat stavash vse po dobur v pisaneto (prochetoh i za diado VAsil ) trogna me choveche (iavno imash i strana koiato ne sum poznaval) :) :):) dobur si niakak si se chustva che ti idva ot surce

    kazah li ti veche che si dobur :)

    ReplyDelete